ניסיון פיגוע? אברך נדקר ע"י בן מיעוטים בירושלים
חרדי נדקר בשעות אחר הצהריים על ידי בן מיעוטים בסמוך לבית המשפט המחוזי בירושלים, בחסדי שמים הוא הצליח להדוף את הדוקר ולגרום להימלטותו | ב'חוננו' דורשים לשב"כ ולמשטרה לעשות כל שביכולתם להביא ללכידתו, כאשר לדידם מדובר בפיגוע לאומני

אדם חרדי שצעד היום (שני) בשעות אחר הצהריים, סמוך לרחוב צאלח א-דין בירושלים, הותקף לטענתו על ידי ערבי שדקר אותו. עו"ד חיים בלייכר מארגון 'חוננו' המייצג את הנפגע, קובע כי מדובר בפיגוע על רקע לאומני.
הנדקר, אברך חרדי, שבנס נחתך רק בידו, הצליח להדוף את הערבי שנמלט מהמקום. האירוע החריג התרחש בסמוך לבית המשפט המחוזי בעיר.
הנדקר הזעיק כוחות משטרה, שהגיעו למקום והחלו בסריקות לאיתור הדוקר. האירוע התחיל בעת שהדוקר החל ללכת בצמוד לאברך, ובשלב מסוים החל לקלל אותו וניסה לתקוף אותו, האברך הדף את המחבל ונפגע בידו מהסכין.
עו"ד חיים בלייכר מארגון 'חוננו' מסר: "מדובר בפיגוע חמור אשר רק בנס ובזכות תושיתו של האברך בכך שאינסטקטיבית הצליח להדוף את המחבל הוא ניצל מפגיעה קשה. אנו דורשים מהמשטרה, שב"כ ושאר כוחות הביטחון לעושות כל שניתן להביא ללכידתו המהירה של המחבל."
-
כך משלמים היום על הנסיעות בתחבורה הציבורית -
הכירו את המרכז הרפואי שהתאים עצמו לצרכי הציבור החרדי -
"הדבר שהכי מוציא אותה מדעתה זה לראות אותי נח"… -
"לא על הנייר!": החרדים שנכנסו לדירה חדשה במחיר מצחיק -
המשגיח בדברים נוקבים: "מטפלים ומטפלות מתנהגים בפשיעה" -
האזינו: אלקין חשב שהוא משוחח עם דרעי וחשף סודות -
צפו: ראש העיר וסגנו 'הוברחו' ע"י הקיצוניים -
האימא עשתה את הסגולה וה'צליאק' של הילדה נעלם
-
לכן הורו הרבנים להמשיך ללמוד בישיבות...
שריר
-
חחח הוא קילף סברס (ל”ת)
חיים
-
סתם בכיין כולו סריטה (ל”ת)
-
טיפש (ל”ת)
-
תגובות