"הגזלנים הקדושים" שבתו באכזיב • גלריה
מיזם "הגזלנים הקדושים" בברסלב, בו מתקבצים מידי יום העמלים לפרנסתם לשעת לימוד נמשך בשבת האחרונה שבתה החבורה באכזיב

חברי כולל 'עיתים לתורה' של חסידות ברסלב שבתו בשבת האחרונה באכזיב, בראשותם של משפיעי החסידות, במלאת שנתיים לייסוד המיזם 'הגזלנים הקדושים'.
חברי כולל 'עיתים לתורה' העמלים לפרנסתם במשך שעות היום, מתקבצים יחד מידי ערב בביתר עילית, בבית הכנסת 'כולל חצות' בראשותו של הרה"ח רבי יהושע מאיר דויטש, העומד לימין המיזם הגדול מאז הקמתו, ותומך בו בכל ימות השנה.
את רשת הכוללים הארצית ייסד לפני כשנתיים הרב נחמן בנשעיה, שראה את הצורך להקים מסגרת לציבור העמלים לפרנסתם. וכיום, משתתפים בסדר הלימוד היומי כשישים אברכים מידי ערב. את סניף הדגל בביתר עילית, מנהל הרב אברהם ליפשיץ, הרוח החיה של הכולל, ומי שיזם והפיק את שבת ההתאחדות.
בשבת השתתפו: המשפיע הרה”ח רבי פנחס בונקר, נשיא הכולל – הרב נחמן בנשעיה, ובעלי המנגנים ר’ מוטי גוטליב, ור’ קלמן בורשטיין.
צפו בגלריה מערב שבת ומוצאי השבת באכזיב
-
מדהים: כך יוצרים את חלות המפתח הכי מושלמות שראיתם • צפו -
מסתמן: זה הפתרון לעסקים קטנים אחרי הקורונה -
המשווק מפתיע: "כך תיכנסו לדירת פאר בירושלים" -
ריטלין, כן או לא? הכל על הפרעות קשב וריכוז -
גנץ לכתב חדשות 13: "אוריד לך את הראש" • צפו -
דיווח: זה מה שביקש נתניהו מבנט בפגישתם השלישית -
צפו: כשעמית סגל הביך את בוגי יעלון עם העבר שלו -
הפרופסור הבכיר דרס הולך רגל, נקנס ונשלל
-
הם גזלנים - אבל למה קדושים? (ל”ת)
ג גז גזל גזלן
-
קשיא
דוד
-
-
קדוש
יוסלה
תגובות