במהלך נאום: המפגינים תקפו את השר באבנים
במהלך הפגנת מתנגדי הרפורמה מחוץ לכנס בכפר סבא בו לקח חלק שר הכלכלה ניר ברקת, השליכו מפגינים אבן לעבר האולם בו נאם השר. האבן שברה את החלון, אך לא פצעה איש. ברקת הגיב: "אני קורא לראשי האופוזיציה לגלות אחריות ולא לתת לגיטימציה לשום סוג של אלימות. זה עלול להגמר בשפיכות דמים"

במהלך הפגנה שנערכה מחוץ לכנס בו לקח חלק שר הכלכלה והתעשייה ניר ברקת בכפר סבא, השליך אחד מן המפגינים נגד הרפורמה המשפטית אבן לעבר האולם בו נאם השר ברקת, שהיה מלא בעשרות בני אדם.
האבן שברה את החלון ובמזל רב לא פגעה בנוכחים. עוד קודם לכן ניסו המפגינים לחסום בכוח את דרכו של השר ברקת ונהדפו על ידי המאבטחים והמשטרה ששהו במקום ואיפשרו את כניסתו של ברקת לאולם בו נערך הכנסת, כשברקע קריאות "בושה".
השר ניר ברקת הגיב: "אלימות היא הסכנה הגדולה ביותר לדמוקרטיה שלנו. אני קורא לראשי האופוזיציה לגלות אחריות ולא לתת לגיטימציה לשום סוג של אלימות. זה עלול להיגמר בשפיכות דמים״.
-
אהב תורה וחסד: הרב אפרים פור זצ"ל -
שריפת ענק פרצה במפעל למנועי טילים גרעיניים ברוסיה -
צרפת: מחאות ענק, עימותים, שריפות ואלימות קשה נגד הנשיא -
מה שלא מספרים לכם: ברוב העולם שופטים לא מעורבים במינוי שופטים • צפו
-
קודם תקרא
-
למה איש לא נעצר? רק מתנחלים צריכים לעצור מעצר מנהלי? (ל”ת)
יואל
-
תרבות
-
שקר מוחלט
מפגינה שהייתה שם
-
לצערנו בתי המשפט עם המפגינים. ולכן הזורק לא יקבל שום עונש. אבל הדרך היחידה להרגיע את האנרכיסטים זה לשלוח את הזורק. לכלא לפחות לשנה (ל”ת)
-
אנחנו לא רוצים מה שהם קוראים דמוקרטיה שפירושו שהם ישלטו עלינו גם אם הם המיעוט!!! ואם לא נסכים אז ישרפו את המדינה,!!! (ל”ת)
דרור
-
אל תהיו תמימים
צחי
-
אנרכיסטים אלימים. לשמאלנים מותר הכל כי הם בצד הנכון. (ל”ת)
-
כמו שעשו שמאלנים לפני שנתיים בארה"ב
-
-
מפגין דפק עם דגל על החלון והוא נשבר (ל”ת)
מה שקרה
-
חלון מורכב משני חלקים:מסגרת אלומניום ושימשה שעשויה מזכוכית (ל”ת)
-
שימשת החלון ולא זכוכית החלון (ל”ת)
-
ניר ברקת בתרדמת!!! תתעורר בבקשה אתה חי בסרט.. לא שומעים את קולך כלל!!! כנראה מפחד על העסק (ל”ת)
תגובות